Wczoraj odbyła się w Galerii Szyb Wilson w Katowicach, pierwsza edycja festiwalu kulinarnego Food Fest. Nie mogło nas tam zabraknąć! Impreza, na którą przychodzą rzesze ludzi spragnionych kulinarnych wrażeń to dla nas oczywiście okazja do popularyzowania kuchni włoskiej i jej najlepszych tradycji. Częstowaliśmy ledwo wyjętą z pieca focaccią, pulchnymi i zawsze kuszącymi panini al latte i chrupiącymi cantucci. Przez żołądek do serca!
Spotkaliśmy się z ogromnym zainteresowaniem – naszymi produktami, warsztatami a także filozofią, jaką wyznajemy. Miło jest wiedzieć, że nasi Klienci doceniają doskonałe produkty, które sami sprowadzamy, i wracają do nas po więcej! Zawsze powtarzamy, że jakość się sama obroni i te słowa się potwierdzają. Nie konkurujemy z ogromnymi sklepami z milionem produktów w ofercie, ale powoli przebijamy się z naszymi, starannie dobranymi oliwami, konfiturami, mąkami i innymi, aby dać to, co najbardziej wartościowe i cenione we wspaniałej włoskiej kuchni!
Zapraszamy do obejrzenia kilku zdjęć z tego wydarzenia!