Otwierasz nową restaurację? Chcesz wyszkolić pracowników? Marzysz o włoskim menu w karcie swojego lokalu? Skorzystaj z naszej oferty – zorganizujemy dla Ciebie odpowiednie szkolenie, które poprowadzi doświadczony szkoleniowiec.
Warsztaty dla gastronomii
O SZKOLENIACH
Organizujemy profesjonalne szkolenia gastronomiczne z zakresu kuchni włoskiej. W ramach szkoleń uczestnicy zdobywają teoretyczną oraz praktyczną wiedzę m.in. z zakresu technik przyrządzania i dekoracji potraw, produktów wykorzystywanych w kuchni włoskiej, jej historii, różnorodności oraz poznają tajemnicę jej popularności. Warsztaty są wypełnione unikatową wiedzą prowadzących wywodzącą się z ich wielkiej pasji.
DOŚWIADCZENI PROWADZĄCY
Szkolenia prowadzone są przez doskonałych praktyków, szefów kuchni, pasjonatów kuchni włoskiej. Głównie Włochów, ale także Polaków. Angażujemy wyjątkowych prowadzących, których doświadczenie jest nieocenionym źródłem wiedzy dla wszystkich miłośników kuchni włoskiej – tych rozpoczynających swoją działalność zawodową, jak i tych, którzy swój warsztat doskonalą.
WIEDZA NA WYNOS
Każdy uczestnik otrzymuje opracowane materiały szkoleniowe wraz z menu oraz certyfikat udziału w szkoleniu.
OFERTA NA WYMIAR
Każde szkolenie jest dopasowywane do indywidualnych wymagań i potrzeb Klienta. Szkolenia mogą się odbywać w profesjonalnym studiu kulinarnym na terenie Śląska lub w Państwa siedzibie. W zakres szkoleń może wchodzić ustalenie autorskiego menu oraz dobór win do poszczególnych potraw.
Sprawdź fotorelację z jednych z naszych ostatnich szkoleń na gastronomii.
Dowiedz się więcej! Napisz lub zadzwoń: warsztaty@bosko-wlosko.pl, tel. 506 80 90 22